Forum:Is one of our bots broken?

From the RuneScape Wiki, the wiki for all things RuneScape
Jump to: navigation, search
Forums: Yew Grove > Is one of our bots broken?
Archive
This page or section is an archive.
Please do not edit the contents of this page.
This thread was archived on 18 July 2009 by Azliq7.

This is not nessisaraly something that need be debated, but what is going on with the bot that was in charge of this?

http://img139.imageshack.us/img139/9168/rswikiaglitches2.png

 —The preceding unsigned comment was added by Stelercus (talk) on 09:37, 15 July 2009.

Which bot would this be exactly? ShinyUnown T | C | E 12:55, 15 July 2009 (UTC)

Not sure but I think its broken as every time I come on, that part is weird, shows updates 3 years ago. Must be out-dated. Runecrafting.gif Mo 55 55 Talk|Sign 14:02, 15 July 2009 (UTC)
Lolol..."on this day" is supposed to give historical info about RuneScape. 21:11, 15 July 2009 (UTC)

AFAIK, a bot doesn't calculate the CTI, its just your regular {{#expr:... Looks like one of the many pages within the CTI was vandalised, just scan the prices on the already linked to page for anomalies (you may have to check the last prices be editing the individual Exchange: pages pages, and you might need to purge the CTI page). This particular time I think it was Exchange:Clean kwuarm or Exchange:Raw lobster (both were vandalised). Quest.png Gaz Lloyd 7:^]Events!99s 15:05, 15 July 2009 (UTC)

Closed - Issue resolved. The problem was not caused by a bot. The CTI error was caused by the vandalism to the Exchange pages used to calculate the CTI.   az talk   04:50, 18 July 2009 (UTC)