Forum:Images not loading

From the RuneScape Wiki, the wiki for all things RuneScape
Jump to: navigation, search
Forums: Yew Grove > Images not loading
Archive
This page or section is an archive.
Please do not edit the contents of this page.
This thread was archived on 5 August 2010 by Aburnett.

What's going on with the images on this wiki? On some pages, the image doesn't show. when looking on the image page, the image history images appear white(check a couple images and maybe you'll also see that) Is it because of my computer, or do more people have this(my brother also has this problem on his computer). Please comment, and if you got an answer why this could be happening, please also tell that. (maybe the Wiki servers don't have enough memory for those files????) JOEYTJE50TALKpull my finger 19:56, August 4, 2010 (UTC)

I don't know quite was causes it, but it happens to everyone on occasion. So you aren't special/left out. Lol Wikia's servers are fine. Once someone who is a little wiser than me comes along I'm sure they can explain the why. HaloTalk 19:59, August 4, 2010 (UTC)

Comment - I'm having the same problem. This has happened in the past, it is usually because of some Wiki maintenance and gets worked out eventually. --Aburnett(Talk) 20:01, August 4, 2010 (UTC)

Wikia are having problems with their datacenter(s) today:

It'll be fixed as soon as possible. Quest.png Gaz Lloyd 7:^]Events!99s 20:07, August 4, 2010 (UTC)

Ok, it looks like most images got fixed, but not all. examples: File:Ice wolf.png, File:Jungle Wolf.png, File:Dire wolf.png. Will those be fixed, or does the staff think they're done? JOEYTJE50TALKpull my finger 11:37, August 5, 2010 (UTC)

Closed - Asked, answered. Give it a day or so, if the problems persist use Special:Contact. --Aburnett(Talk) 16:00, August 5, 2010 (UTC)